Camil Ros i Núria Gilgado votaran presencialment aquest dilluns en la consulta de l’AIC a la seu de la Rambla del Raval

La UGT de Catalunya ha engegat aquesta setmana una consulta a les seves bases per a ratificar el preacord al que les organitzacions sindicals i patronals més representatives de Catalunya -UGT de Catalunya, CCOO de Catalunya, Foment del Treball, Pimec i Fepime- van arribar dilluns en la negociació de l’Acord Interprofessional de Catalunya (AIC) per als anys 2018-2020.

La UGT de Catalunya ha obert un procés de consulta d’aquest preacord als seus delegats i delegades, així com dels quadres sindicals i dels afiliats i afiliades, tal com ja va fer en les anteriors signatures de l’AIC.

Recordem que l’Acord Interprofessional de Catalunya (AIC) és l’instrument que estableix el marc de la negociació col·lectiva en l’àmbit català i acorda els criteris generals de negociació i l’estructura dels convenis col·lectius que es negocien a Catalunya, criteris que després s’hauran de traslladar als convenis, ja siguin d’àmbit català, provincial o d’empresa.

El procés de votació telemàtica va començar, dimarts 10 de juliol, i acabarà aquest diumenge. I el dia 16 de juliol, dilluns, es podrà votar presencialment a totes les seus de la UGT de Catalunya.

El secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, i la secretària d’Acció Sindical, Núria Gilgado, votaran presencialment el dilluns, 16 de juliol, a la seu de la UGT de Catalunya a la Rambla del Raval de Barcelona, a les 10 hores.

 Un cop finalitzada la votació, atendran (a peu dret) els mitjans de comunicació assistents per explicar els detalls d’aquest Acord.

Votació presencial V AIC Camil Ros i Núria Gilgado

DIA: 16 de juliol.

HORA: 10 hores.

LLOC: Sala de premsa de la UGT de Catalunya. Rambla del Raval, 29-35. Sisena planta.

Comments are closed.