Comunicat de Formació FeSMC-UGT de CATALUNYA

A causa dels esdeveniments que ens ha tocat viure per la pandèmia causada pel COVID19 i que no sabem quan i com finalitzarà, us comuniquem que tota la Formació Sindical pels nostres companys, companyes, delegats i delegades, es farà en la modalitat ON LINE (per internet). Aquests cursos en l’any 2020 no es faran presencialment.

Es faran cursos presencials a: Seguretat Privada, CAP …, i en aquests cursos s’hauran de prendre mesures de seguretat i salut (com distanciament entre alumnes 1,5 metres mínim, mascaretes, etc…).

Per fer la inscripció a la Formació Sindical cliqueu l’enllaç (que està sota), us podeu apuntar a tots els cursos que esteu interessats.

La preinscripció no suposa plaça automàtica al curs ,depenent de les preinscripcions es programaran els cursos.

Gràcies per la vostra compressió, i, en aquests temps cuidar-vos tots i totes moltíssim. D’aquesta sortirem tots junts, i, tornarem a veure’ns.

Preinscripció cursos de Formació Sindical On Line.

COMUNICADO DE FORMACIÓN FeSMC-UGT CATALUNYA

A causa de los acontecimientos que nos ha tocado vivir por la pandemia causada por el COVID19 y que no sabemos cuando y como finalizará, os comunicamos que toda la Formación Sindical por nuestros compañeros, compañeras, delegados y delegadas, se hará en la modalidad ON LINE (por internet). Estos cursos en el año 2020 no se harán presencialmente.

Se harán cursos presenciales a: Seguridad Privada, JEFE … , en estos cursos se tendrán que tomar medidas de seguridad y salud (como distanciamiento entre alumnas 1,5 metros mínimo, mascarillas, etc… )

Para hacer la inscripción a la Formación Sindical clicáis el enlace (que está debajo) y  os podéis apuntar en todos los cursos que estáis interesados.

La preinscripción no supone plaza automática en el curso ,dependiendo de las preinscripciones se programarán los cursos.

Gracias por vuestra compresión, y, en estos tiempos cuidaros todos y todas muchísimo. De esta saldremos todos juntos, y, volveremos a vernos.

Preinscripción cursos de Formación Sindical On Line.

 

Comments are closed.