CONGRÉS CONSTITUENT DE LA NOVA FEDERACIÓ DE SERVEIS, MOBILITAT I CONSUM DE LA UGT DE CATALUNYA

Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona, inaugurarà el congrés, i el secretari general de la UGT de Catalunya, intervindrà en la cloenda.

Demà dimecres, 29 de juny, a partir de les 10 del matí, tindrà lloc el Congrés Constituent de la nova Federació de Serveis, Mobilitat i Consum (FESMC) de la UGT de Catalunya, al BCIN – Centre de Negocis i Convencions de Badalona.

La nova FESMC integra els treballadors i treballadores de les actuals Federació de Serveis i Federació de Serveis per a la Mobilitat i el Consum, i s’organitzarà en els següents sectors i sindicats sectorials: comerç; comunicacions, mitjans de comunicació i cultural; financer, assegurances i oficines; hostaleria i turisme; neteja i seguretat; i transports. Aquesta “fusió” s’emmarca en el procés de reorganització interna iniciat al nostre sindicat, que passarà de set a tres federacions sectorials: indústria, serveis públics i serveis privats.

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, intervindrà a l’apertura del congrés, a les 10.30 h. Després de la seva intervenció, el congrés continuarà a porta tancada (sense mitjans de comunicació) fins a la clausura.

La cloenda tindrà lloc a partir de les 13.30 h i hi intervindran: Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya; José Miguel Villa, secretari d’organització de la FeSMC-UGT; i, finalment, el secretari/a general entrant de la FeSMC-UGT de Catalunya.


Congrés Constituent de la FeSMC-UGT de Catalunya

DIA: dimecres, 29 de juny de 2016.
HORA: 10.30 h, intervenció alcaldessa Badalona. A partir de les 13.30 h, cloenda congrés.
LLOC: BCIN – Centre de Negocis i Convencions de Badalona. Polígon Les Guixeres. Marcus Porcius, 1. Badalona.

Comments are closed.