CONVENI ESTALVI: CONCENTRACIÓ DIA 16 D’ OCTUBRE DE LES 11 A 12 HORES A CAIXABANK, EN CONTRA DE LES RETALLADES SALARIALS I L’ELIMINACIÓ DE DRETS

PER A UN CONVENI SENSE RETALLADES.

A la reunió de la Mesa del Conveni d’estalvi del dijous 1 la patronal va tornar a insistir en les seves pretensions de retallades salarials i l’eliminació de drets. Es van trovar amb el rebuig sindical unànime als seus plantejaments i l’exigència que responguin a les propostes que també conjuntament presentem al maig i sobre les que encara no s’han dignat manifestar-se.

Per a la patronal són necessàries reformes estructurals que passen per la jornada partida, la supressió de l’antiguitat, l’ampliació de la mobilitat geogràfica o passar salari fix a variable.

La disposició negociadora de la part sindical s’ha demostrat en cadascuna de les reunions de la Mesa i així ho hem tornat a confirmar, però perquè hi hagi negociació real la posició de l’ACARL i de cadascuna de les Caixes ha de canviar de manera substancial.

La propera reunió prevista és el dijous 15, i per demostrar al carrer el rebuig a aquesta obstinació tots el sindicats estem convocant mobilitzacions de les nostres Delegades i Delegats de tot el sector a les seus principals de les Caixes des de el dia seguent, el 16, de 11:00 a 12:00: Cecabank (Madrid, c/Alcalá), Caixabank (Barcelona, Diagonal), Bankia (Valencia, P.Sorolla), Abanca (A Coruña, Rua Nueva), Liberbank (Oviedo, Plz. de la Escandalera), Ibercaja (Zaragoza, Plz. Paraíso), Unicaja (Málaga, Av. Andalucía), CajaSur (Córdoba, Gran Capitán), BCM (Toledo, Plz. Zocodover), BMN (Murcia, Gran Vía; Palma M., Av.Joan March; Granada, Fdo. de los Ríos).

El 16 d’octubre “defensa el teu conveni”

Comments are closed.