Desconvocada la vaga d’avui, dia 9 de desembre, a Blanco

UGT i CCOO, hem decidit desconvocar la vaga d’ avui, 9 de desembre, i mantenir la del dia 16 de desembre fins que ens abonin els 23 dies que s’han compromès a pagar en la reunió mantinguda amb l’Administració judicial i els advocats de l’empresa Blanco.

Després de la reunió amb l’Administració Judicial i amb els advocats de l’empresa, en la qual s’han compromès a abonar els salaris meritats dels 23 primers dies del mes de novembre, els sindicats presents, UGT i CCOO, hem decidit desconvocar la vaga d’avui 9 de desembre i mantenir la del dia 16 de desembre fins que ens paguin els 23 dies abans esmentats.

Entenem que és un acte cap als administradors per facilitar l’entesa i les relacions laborals en una situació realment complexa.

En aquesta reunió s’ha abordat el futur de l’empresa en la qual caminem cap a una liquidació total de forma esglaonada. Per això, nosaltres els hem traslladat que per facilitar la negociació i per escurçar els terminis mantenim la comissió negociadora que es va crear en l’acomiadament col·lectiu anterior que no va arribar a realitzar-se.

Per tant, esperem a tornar a ser emplaçats per iniciar la negociació de l’acomiadament col·lectiu després de l’autorització judicial pertinent.

Des de la part social treballarem per aconseguir un acord que permeti sortir als treballadors de forma digna després d’un llarg calvari.

Comments are closed.