El Comitè de TMB Autobusos presenta una nova proposta de conveni a la direcció

Els sindicats UGT, CCOO, SIT, ACAT, ACTUB, USOC i PSA han presentat avui a la direcció de TMB Autobusos i a la mediació una nova proposta de conveni 2015-2018. Alguns dels punts que recull la proposta (que us adjuntem) són:

  • Augment salarial de l’1,5% per al 2017 i del 2% per al 2018.
  • Apropament dels punts de relleu a la cotxera corresponent des d’on surt la línia.
  • Possibilitat que el personal a temps parcial passi a jornada completa voluntària.
  • Garantia de manteniment total de la plantilla actual operativa.
  • Les baixes per jubilació parcial a tallers i material mòbil es cobriran amb els rellevistes contractats (ara no es cobreixen places).
  • Reducció i control de les subcontractes en tallers, material mòbil i serveis administratius. Recuperació de treballs externalitzats.
  • Incorporació al conveni del col·lectiu fora de conveni tot garantint la situació econòmica i social dels treballadors afectats.

La mediació ha convocat una nova reunió dijous, 2 de juny, perquè la direcció doni resposta a la proposta sindical.

Recordem que el comitè d’empresa de TMB Autobusos -menys els sindicats CGT i COS- han convocat diverses jornades de vaga parcial al mes de juny per reivindicar a la direcció política que desencalli les negociacions del conveni col·lectiu.

Les aturades convocades tindran lloc durant dues setmanes, del 6 al 10 de juny i del 13 al 17 de juny, de 8:30 a 10:30 hores, de 16:30 a 18:30 hores, i de 0 a 2 hores. Així mateix, el comitè ha convocat dues manifestacions coincidint amb aquestes aturades: els dies 8 i 15, a les 13 hores, des de la plaça Universitat a la plaça Sant Jaume

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*