El Comitè d’empresa de TUSGSAL presenta un recurs demanant la nul·litat del concurs del servei de Nitbus

tusgsal-maniEl secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, acompanyarà els treballadors en la concentració davant l’AMB. El Comitè d’Empresa de TUSGSAL presentarà aquest dimecres al registre de l’Autoritat Metropolitana de Barcelona un recurs demanant la nul·litat del concurs   del servei de NitBus, al·legant que aquesta no va ser publicada en el Butlletí Oficial Europeu (reglament 1370/2007).

Un cop entrat a registre el recurs (10 hores), el Comitè d’Empresa se sumarà a la concentració de treballadors i treballadores convocada a les portes de l’AMB, acompanyats pel secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez. 

El passat 25 de novembre de 2014, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) va valorar els plecs del concurs per a la concessió del servei de NitBus. L’empresa TUSGSAL (Transports Urbans i Serveis Generals, Societat Anònima Laboral), que en té la concessió des de 1991, va presentar-se al concurs amb una oferta que, a banda de presentar la millor proposta econòmica, hi afegia l’oferta de l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs de cedir uns terrenys destinats a cotxeres. Finalment, s’expulsa a TUSGSAL del concurs, i queda com a única concursant ALSA, membre de la multinacional britànica International Express. TUSGSAL va portar el cas al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic que, amb data 6 de febrer, desestima el recurs presentat, ja que dictamina que la millora presentada no queda suficientment acreditada.

Els treballadors i les treballadores de TUSGSAL no han entès en cap moment per quines raons s’expulsa del concurs una empresa d’economia social, fundada el 1985 i amb seu a Badalona; una empresa que porta oferint aquest servei des de 1991, sense cap incidència; una empresa que obté uns alts nivells de satisfacció dels seus usuaris i usuàries; una empresa amb una plantilla de 163 treballadors per al servei de NitBus (un total de 780 treballadors i treballadores a totes les línies.

Recurs TUSGSAL + concentracióDIA: dimecres 10 de juny.
HORA: 10 hores.
LLOC: Davant seu AMB. c/ 62, núm. 16-18. Zona Franca. Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*