El comitè d’empresa d’Eurest Girona denuncia a inspecció de treball les noves retallades de la multinacional

La multinacional Eurest ha reduït de manera unilateral i sense cap tràmit legal les hores de les cuineres i els cuiners escolars i també les hores de la neteja en plena pandèmia.

El comitè de les treballadores i els treballadors del menjador escolar Eurest de la província de Girona denuncia el maltractament que pateixen aquest curs escolar que acaba d’iniciar-se amb les noves retallades silencioses de la multinacional en un ERO camuflat d’ERTO fals en tota regla.

El comitè ha denunciat a la Inspecció de Treball totes les irregularitats massives que practica l’empresa diàriament des de l’inici del curs escolar.

La representació legal dels treballadors i les treballadors fa una crida a tota la comunitat educativa, també a les AFA, a mobilitzar-se el proper dimarts 29 de setembre a la concentració unitària a les 17:30 h davant el Departament d’Ensenyament. El comitè sol·licita als consells comarcals, que són els contractants d’aquest servei, que posin límit a la gestió nefasta que aquesta empresa fa dels menjadors escolars, que retallen les hores dedicades a la neteja escolar d’Eurest, posant en risc la salut dels infants.

La multinacional Eurest ha reduït de manera unilateral i sense cap tràmit legal les hores de les cuineres i els cuiners escolars i també les hores de la neteja en plena pandèmia. En cursos anteriors, l’empresa ha liderat moltes sancions per manca d’higiene i, aquest curs, especialment sensible, aquesta nova reducció dràstica de les hores de neteja fan témer encara més per la salut dels infants i dels monitors i monitores i cuineres i cuineres d’Eurest.

Comments are closed.