El Sindicat Sectorial de Seguretat FESMC-UGT manté reunió amb seccions sindicals estatals i territoris

El Sindicat de Seguretat Privada de FeSMC-UGT, va mantenir el dia 15 de febrer, una reunió per videoconferència amb els responsables de les seves seccions sindicals i territorials, en què van participar la direcció sectorial, encapçalada pel seu secretari Sergio Picallo, i dels sindicats sectorials de Seguretat, Diego Giraldez i de Neteja, Rosa maria Sant Pere.

En aquesta reunió es va tractar i es va posar en comú, tots els elements relacionats amb el col·lectiu de treballadors i treballadores del sector de seguretat privada i serveis auxiliars, especialment tot el relacionat amb la petició de jubilació anticipada d’aquest col·lectiu.

Destacant la importància d’aquesta iniciativa duta a terme per UGT, es va reconèixer la gran tasca realitzada pel company Isidre Camps en la gestació i desenvolupament d’aquesta iniciativa, i de la llarga i difícil travessia que queda per davant, sabedors de les traves que el Govern actual està imposant per retardar la jubilació, d’acord amb els interessos econòmics-financers que representa.

No obstant això, UGT considera que, els arguments del sindicat estan carregats de raonaments, i que això li permetrà lluitar, tant en el polític com en el social, el just reconeixement d’aquesta petició col·lectiva dels treballadors i treballadores de la Seguretat Privada.

En aquesta lluita que s’acaba d’iniciar, altres col·lectius han trigat deu anys a aconseguir-ho, i el Sindicat de Seguretat d’UGT, seguint aquest camí, es compromet, juntament amb tots els treballadors i treballadores del sector, a defensar-lo fins a la sacietat.

A la reunió també es va abordar la negociació col·lectiva de la seguretat privada, en què després del debat dels assistents van considerar que no podem ser impassibles davant la judicialització de l’argument de la seva representativitat. UGT seguirà impulsant actuacions que duguin a situar la mesa negociadora. Si no ens trobem en la mateixa, sortirem al carrer a desbloquejar la negativa presentada per la Patronal i encaminada cap a situacions de no voler negociar.

Finalment, UGT va valorar els últims esdeveniments produïts a Aragó i Galícia sobre companys i companyes d’aquest Sindicat, apostant per fer pinya cap a qualsevol tipus d’atacs i actuant com el que som un sindicat unit i en bloc.

Comments are closed.