Els treballadors de l’Hotel Marina Sand de Lloret de Mar organitzen una rua de “carnaval obrer” per exigir el cobrament del seu salari

hotel-marina-sand-ex-selvamar-lloret-exterior-2ae2903Aquest dissabte, 6 de febrer, els treballadors i les treballadores de l’Hotel Marina Sand (antic Selvamar) a Lloret de Mar es manifestaran fins a la porta de l’ajuntament per exigir a la nova direcció de l’empresa el cobrament del seu salari. Coincidint amb les festes de Carnestoltes, els manifestants organitzaran una rua de “carnaval obrer” per reivindicar les seves reclamacions.

Després d’anys de lluites continuades i el deteriorament continuat de les condicions laborals, la compra de l’hotel per part d’una nova societat va apaivagar temporalment la conflictivitat, amb el compromís de normalització dels pagaments i de negociació. Ara, amb el compromís trencat i els salaris pendents de cobrament, els treballadors tornen a sortir al carrer per exigir els seus drets.

 La UGT exigeix a la nova direcció que compleixi les seves obligacions amb la plantilla i li retreu que no és de rebut iniciar la relació laboral incomplint les promeses fetes, deixant sense efecte el pagament dels salaris que es deuen.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*