Els treballadors de TUSGSAL volem saber per quina raó s’expulsa l’empresa del concurs per a la concessió del servei de NitBus

nitbusTUSGSAL n’ha estat l’empresa adjudicatària des de 1991, amb uns elevats índexs de satisfacció dels usuaris i les usuàries.
El passat 25 de novembre de 2014, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) va valorar els plecs del concurs per a la concessió del servei de NitBus. L’empresa TUSGSAL (Transports Urbans i Serveis Generals, Societat Anònima Laboral), que en té la concessió des de 1991, va presentar-se al concurs amb una oferta que, a banda de presentar la millor proposta econòmica, hi afegia l’oferta de l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs de cedir uns terrenys destinats a cotxeres. Finalment, s’expulsa a TUSGSAL del concurs, i queda com a única concursant ALSA, membre de la multinacional britànica International Express.
Els treballadors i les treballadores de TUSGSAL no veiem gens clara aquesta decisió, ja que es tractava de la millor oferta econòmica i, a més, oferia diverses millores, entre altres la ubicació de les noves cotxeres.
Davant aquesta decisió, TUSGSAL porta el cas al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic que, amb data 6 de febrer, desestima el recurs presentat, ja que dictamina que la millora presentada no queda suficientment acreditada.
Els treballadors i les treballadores de TUSGSAL VOLEM SABER quines raons porten a expulsar del concurs per a la concessió del servei del NitBus sense haver valorat la nostra oferta:
–       Una empresa d’economia social, fundada el 1985 i amb seu a Badalona.
–       Una empresa que porta oferint el servei de NitBus des de 1991 sense cap incidència.
–       Una empresa que obté uns alts nivells de satisfacció dels seus usuaris i usuàries.
–       Una empresa capaç de fer la millor proposta econòmica, que comportarà un estalvi als ciutadans en l’ús d’aquest servei.
–       Una empresa que aporta un pla de millora al concurs com és el de la inclusió d’uns terrenys per a cotxeres a Sant Adrià del Besòs.
–       Una empresa amb una plantilla de 167 treballadors per al servei de NitBus (un total de 780 treballadors i treballadores a totes les línies)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*