Es celebra reunió de la Comissió de licitacions del sector de transport de viatgers

La Comissió esta formada per la UGT i CCOO de Catalunya, i la Patronal FECAV, per tal de trobar solució a la situació actual que viuen els treballadors i treballadores de transport de viatgers

Aquest matí, s’han reunit els sindicats principals amb la patronal i s’ha establert un ordre del dia per tal de poder consensuar les actuacions necessàries que caldrà prendre per posar fi a la situació que pateixen els treballadors i treballadores del sector de transports de viatgers.

Durant el mes de gener, es va presentar un recurs especial en matèria de contratació ja que es va detectar mala praxis administrativa per part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en les licitacions públiques.

La situació precària del sector de viatgers és la conseqüència de la “subhasta” a la que s’han sotmès els operadors davant les licitacions públiques que, administrativament, depenen només de l’òrgan de contractació de l’AMB.

En aquesta reunió, els sindicats han quedat d’acord en coordinar un calendari d’actuacions tant en l’àmbit de l’administració com en poder portar a terme certes mobilitzacions programades per ben aviat en l’agenda sindical amb el propòsit d’aturar aquesta insostenible situació.

Comments are closed.