Es desconvoca la vaga del sector d’instal·lacions esportives del 27 de febrer

Després de la quarta reunió de mediació en el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya entre la Patronal ACEGE i els sindicats, s’ha comunicat que, arran de la sortida de l’entitat UFEC de la seva organització, la patronal ha perdut la legitimitat legal per continuar negociant.
En conseqüència, la negociació queda temporalment paralitzada per raons absolutament alienes als sindicats. Així doncs, pròximament s’iniciarà una interlocució amb altres entitats representatives del teixit empresarial per tal de prosseguir negociant el conveni col.lectiu i lluitar per les justes reivindicacions salarials.
Ambdós sindicats s’han compromés a realitzar aquesta prospecció empresarial,  amb la celeritat més gran, als efectes que aquest entrebanc provocat per les dues Patronals que han format part de la taula negociadora, no redundi en més dilacions en aquest llarg i costós procés.
Davant aquest escenari, queda desconvocada la vaga prevista per al dia 27 de febrer, ja que ambdós sindicats consideren que és molt millor, i sobretot molt més responsable, conèixer les propostes que s’exposaran amb els possibles nous interlocutors abans de convocar la prevista aturada.

Comments are closed.