La direcció de la multinacional alemanya T-Systems suspèn injustament d’ocupació i sou a un delegat d’ UGT per complir escrupolosament amb el seu deure

Concentració davant la seu de l’empresa T-Systems ITC Iberia per donar suport del nostre company d’ UGT David Escrig.

Dia : DILLUNS 4 DE JUNY   LES 12:00 HORES

LLOC: Carrer Sancho de Àvila, 110-130 de Barcelona (Zona 22@)

La Federació de Serveis, Mobilitat i Consum de la UGT denunciem que l’empresa de consultoria TIC, T-Systems ITC Iberia, ha imposat una falta molt greu al nostre company David Escrig, suspenent de sou i feina durant 15 dies per exercir les responsabilitats del seu càrrec pel que fa a la defensa dels treballadors i les treballadores.
David és Delegat d’ UGT des de fa més de 10 anys, formant part de l’Executiva de la seva Secció Sindical Estatal i és un dels negociadors de la UGT a la Mesa Negociadora del Conveni Col•lectiu Sectorial Estatal de Consultores i Investigació de Mercat (Conveni TIC).
El nostre company David, havia evidenciat la vulneració dels drets laborals de diversos companys posant-ho en coneixement de la Direcció, després que diversos treballadors de l’empresa haguessin acudit a la UGT en defensa dels seus drets.
David, com qualsevol altre delegat d’UGT, va mantenir en aquest cas un comportament exemplar de promoció i defensa de la dignitat de les persones i dels seus drets fonamentals. L’empresa ha respost a aquest compliment de les seves funcions obrint-li un expedient disciplinari i suspenent de sou i feina durant 15 dies.
Si davant de casos com el que ens ocupa, el missatger és el que és posat en dubte, es corre el perill de traslladar als possibles futurs afectats, i a tots els treballadors en general, la percepció que els seus representants no els podem defensar, sinó tot el contrari. I, conseqüentment, s’estarà promovent la por, desincentivant el trasllat de nous casos.

PER AQUESTA RAÓ, HEM DE SORTIR TOTS AL CARRER A DONAR SUPORT A DAVID. ‘COMPTEM AMB EL VOSTRE SUPORT !!!

Tots som David !!! Jo també sóc David !!! Tota la UGT som David !!! Demà podries ser tu !!! Cal alçar la Veu !!!

 

Comments are closed.