La SMC-UGT de Catalunya vigilarà la implantació del nou conveni de Lidl perquè no suposi un greuge per als treballadors dels centres catalans

lidlEl passat divendres 4 de març, la UGT i CCOO van signar el primer conveni col·lectiu de Lidl, que regula les condicions laborals dels prop d’11.000 treballadors i treballadores que la cadena de supermercats té arreu de l’Estat. Aquest acord, però, no ha estat signat per la UGT de Catalunya que, tot i respectar-lo, no el comparteix. El principal motiu pel qual la UGT de Catalunya no va assistir a la signatura d’aquest acord és perquè aquest conveni comportarà millores econòmiques per als empleats d’altres territoris, però no pas per als 2.000 treballadors i treballadores de Lidl a Catalunya. Un exemple d’aquesta diferència és el fet que el conveni de supermercats de la província de Barcelona ja  inclou el cobrament del 100% del sou des del primer dia en cas d’incapacitat temporal, mentre que el nou conveni de Lidl no garanteix el cobrament de la totalitat.

La SMC- UGT de Catalunya vigilarà com es duu a terme la implantació d’aquest conveni als centres de Catalunya perquè no suposi cap greuge per als seus treballadors i treballadores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*