La UGT continua defensant els treballadors i les treballadores de BBVA un cop finalitzat el període de l’ERO

El passat 15 de juliol va tenir lloc la comissió de seguiment de l’acord d’acomiadament col·lectiu després del període voluntari d’adhesió per part de la plantilla que va finalitzar el passat 12 de juliol.

Adjuntem dades d’adhesió voluntària a les diferents mesures. El total del personal adherit a les mesures han estat 5.216, sobrepassant la xifra pactada de 2.735 que es va marcar amb els sindicats.

A partir del dia 23 d’aquest mes, la dirección del BBVA donarà resposta a les sol·licituds d’extincions voluntàries que s’han presentat.

Després de la reestructuració organitzativa han quedat 289 places del Mobility pendents de ser cobertes.

Des de la UGT sol·licitem:

  • Dades desglossades per províncies, rols i col·lectius en considerar molt importants aquestes dades i fer un seguiment de control perquè cap  persona treballadora perdi cap dret laboral.
  • El llistat dels tancaments d’oficines entre els mesos setembre, octubre, novembre i desembre. Creiem que la plantilla ha de saber amb temps suficient el futur en els seus llocs de treball i les funcions a desenvolupar. A més creiem, que reduir les oficines i el servei al client pot portar a un reajustament desproporcionat i situacions que en data d’avui comencen a suposar un risc elevat per al personal

Comments are closed.