La UGT de Catalunya se suma a la commemoració de l’Any Fabra amb la campanya ‘Paraula de sindicalista’

http://www.ugt.cat/contenido/uploads/2018/11/paraula-de-sindicalista.jpg

Es presentarà demà amb la participació del secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, i la sub-directora general de Política Lingüística de la Generalitat, Marta Xirinachs.

La UGT de Catalunya se suma a la commemoració de l’Any Fabra amb la campanya “Paraula de Sindicalista”, un homenatge a les paraules del sindicalisme de tots els temps pròpies de l’ugetisme, que hem recollit en un opuscle.

La campanya es presentarà demà divendres, 9 de novembre, a les 12 hores, amb un recorregut pels mots estampats per les escales de l’edifici principal de la UGT a la Rambla del Raval de Barcelona, entre els quals hi ha “assemblea”, “avenç”, “conveni”, “entesa”, “lluita”, “reivindicar” o “pancarta”, fins a un total de 72.

L’acte començarà amb els parlaments de la sub-directora general de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Marta Xirinachs, i del secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, i a continuació es convidarà a resseguir les paraules instal·lades a l’edifici, des del vestíbul fins al sisè pis.

L’opuscle i el cartell que hem editat es distribuiran entre les unions territorials, federacions i organismes del sindicat. També es divulgaran les paraules i les definicions corresponents mitjançant Twitter i Facebook, amb l’etiqueta #ParaulaSindicalista.

Aquest 2018 fa 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català Pompeu Fabra i 100 de la publicació de la seva Gramàtica catalana.

Comments are closed.