La UGT engega un procés de consulta perquè les seves bases ratifiquin la signatura del V Acord Interprofessional de Catalunya

Aquest dilluns, la UGT de Catalunya, CCOO de Catalunya, Foment del Treball, Pimec i Fepime, organitzacions sindicals i patronals més representatives de Catalunya, hem arribat a un preacord en la negociació de l’Acord Interprofessional de Catalunya (AIC) per als anys 2018-2020.

L’Acord Interprofessional de Catalunya (AIC) és l’instrument que estableix el marc de la negociació col·lectiva en l’àmbit català i acorda els criteris generals de negociació i l’estructura dels convenis col·lectius que es negocien a Catalunya, criteris que després s’hauran de traslladar als convenis, ja siguin d’àmbit català, provincial o d’empresa.

Per a la UGT de Catalunya és molt important l’opinió dels nostres delegats i delegades, i afiliats i afiliades, perquè la seva participació en processos com aquest són vitals per construir una organització més forta, més transparent i més dinàmica. Per això, la UGT obre un procés de consulta d’aquest preacord als seus delegats i delegades, així com dels quadres sindicals i dels afiliats i afiliades, tal com ja va fer en les anteriors signatures de l’AIC.

Poden votar tots els nostres delegats i delegades i membres de comitès d’empresa i juntes de personal, escollits a l’àmbit territorial de Catalunya, que siguin titulars i es trobin en actiu, així com els membres de les estructures de la UGT i aquells afiliats i afiliades que ho desitgin prèvia inscripció.

Des d’ahir, dimarts 10 de juliol, i fins al diumenge 15 de juliol estarà obert el procés de votació telemàtica. I el dia 16 de juliol, dilluns de la setmana vinent, es podrà votar presencialment a totes les seus de la UGT de Catalunya.

Comments are closed.