La UGT i CCOO convoquem vaga de neteja als centres sanitaris i sociosanitaris d’àmbit de Catalunya demà divendres 30 d’abril

Per a la Generalitat de Catalunya, les netejadores som invisibles.

Davant la situació produïda per la covid-19 al nostre sistema sanitari, per tots coneguda, durant el mes juny de 2020 es van celebrar diferents actes reivindicatius del personal de neteja d’hospitals i centres mèdics de tota Catalunya. Reivindicacions que han perdurat en el temps i que desemboquen el 29 de març de 2021, en assemblea de delegades i delegats de neteja de centres sanitaris conjunta de la UGT i CCOO, on es va acordar per unanimitat la convocatòria de vaga de neteja de centres sanitaris i sociosanitaris d’àmbit de Catalunya per al 30 d’abril de 2021. L’aturada convocada és d’una hora per torn de treball, juntament amb concentracions a les portes de cada centre.

L’objectiu de la vaga és  reivindicar i exigir la gratificació abonada al personal sanitari i sociosanitari per part de la Generalitat de Catalunya, qui ha reconegut l’errada comesa al no comptar amb les treballadores de neteja però que, a dia d’avui, continua sense resposta.

Les treballadores i treballadors de la neteja som treballadores i treballadors de primera línia davant la Covid-19 i essencials per al bon funcionament de la nostra sanitat.

Ja n’hi ha prou de ser treballadores invisibles per a la Generalitat de Catalunya. PERQUÈ SOM ESSENCIALS!!!

Relació de centres més destacats:

–  Hospital Vall d’Hebron, a les 10h i les 15h.  A les 10h hi seran  les Responsables del Sector de Neteja de Catalunya de UGT i CCOO, per atendre als mitjans de comunicació.

–  Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella, a les 10h

–  Hospital Moisès Broggi (Sant Joan Despí), a les 13h hi seran  les Responsables del Sector de Neteja de Catalunya de UGT i CCOO, per atendre als mitjans de comunicació.

–  Hospital del Mar, a les 13h

–  Hospital de Bellvitge, a les 13h

–  Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti – Badalona), a les 13h

–  Hospital de Sant Pau, a les 13h

– Hospital Sant Joan de Deu, a les 13h

– Hospital Comarcal d’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès), a les 13h

– Hospital Clínic, a les 14h

– Hospital Sagrat Cor, a les 12:45h

– Hospital de Badalona, a les 9h i a les 16:30h

Comments are closed.