Les TIC no s’aturen: Nova mobilització el 26 de maig

El passat 12 de maig vam iniciar les mobilitzacions a Madrid, a la seu de la Patronal de Consultoria AEC. En aquestes, hi van participar els delegats i delegades de la UGT i des del nostre sindicat creiem fermament que s’ha de seguir fent front a l’actitud mostrada per la patronal, denunciant , alt i clar, i cada cop amb més força, que les empreses d’aquest sector no estan interessades a signar un Conveni TIC que ens permeti avançar.

Des de la UGT de Catalunya estem decidits a capgirar aquesta situació. És per això, que el pròxim dia 26 de maig, els treballadors i les treballadores del sector sortiran de nou al carrer, per continuar reclamant, davant dels mitjans i la ciutadania, un Conveni TIC Digne de forma immediata: que inclogui pujades salarials d´acord als beneficis que exhibeixen les empreses i una clàusula de revisió salarial que, en cas que la inflació, sigui superior als increments que es pactin, permeti actualitzar-los i no perdre poder adquisitiu.

És molt important que el malestar de les TIC es manifesti de la manera més àmplia possible, a les diferents comunitats autònomes de l’Estat. En especial, a Catalunya on es concentra un volum molt rellevant de l’activitat productiva del sector. Aquí, es compta amb la patronal catalana (ACEC) que té cedida la negociació a la patronal estatal i considerem que és important que tant les empreses de l’AEC com de l´ACEC notin el descontentament dels seus professionals i així estendre la visibilitat mediàtica del nostre conflicte.

Per això, durem a terme una mobilització demà,

26 de maig a les 12h davant la Seu Ernst & Young a l’Av. De Sarrià 102-106.

Comments are closed.