Pengem els auriculars a tot el territori: el sector Contact Center fem vaga el 13 de maig

El sector del Contact Center farem vaga a totes les comunitats autònomes d’Espanya. Aquest divendres 13 de maig, A Barcelona, els professionals i les professionals que formem part del propi sector durem a terme una vaga de 24h a totes les empreses que ofereixen el servei de Contact Center.

Després de les concentracions convocades al març, la patronal segueix donant una resposta negativa en relació a la taula de negociació: des del boicot permanent de l’associació empresarial CEX, la seva insultant proposta d’increment salarial que atempta contra la dignitat dels treballadors i l’abús de la parcialitat en la contractació, els excessos de jornada o les insuportables condicions que patim, dia rere dia, les plantilles en un clima impropi de qualsevol empresa del segle XXI. Tot i el creixement de beneficis d’aquestes empreses no obtenim millores en les nostres condicions laborals.

En resum, el boicot patronal a la negociació del conveni, la pèrdua de poder adquisitiu dels treballadors i les treballadores, de fins a un 16% en els últims tres anys, i unes condicions laborals impròpies d’un país avançat, són raons suficients per a exercir aquest dret a vaga com a última opció després de 28 mesos de negociació infructuosa per a arribar a un acord.

Demà, 13 de maig, a les 10h a Gran via 866, davant l’empresa ATENTO, durem a terme la primera concentració de la vaga i s’allargarà fel que sigui necessari fins que la patronal ofereixi propostes que s’ajustin a les normatives vigents i permetin dignificar el sector oferint, a les treballadores i treballadors del Contact, l’estabilitat salarial i laboral que mereixem. Finalitzarem a les 12h, a l’empresa KONECTA BTO. Tant a l’inici com al final de la concentració, atendrem a tots els mitjans.

 CONVOCATÒRIA MITJANS VAGA CONTACT CENTER BARCELONA:

10h c/Gran Vía 866, Barcelona – Empresa ATENTO

12h c/Llacuna 56, Barcelona -Empresa KONECTA BTO

Comments are closed.