Posicionament de UGT a Vodafone davant les notícies d’un ERO a la premsa

vodafoneUGT Vodafone considera que és una falta de respecte cap a la plantilla i cap als representants dels treballadors la resposta que l’empresa ens ha donat fa uns dies després de la notícia del diari Expansió, ja que llavors ens deien que encara era d’hora per saber l’impacte i que estàvem en la definició del tercer nivell de l’estructura, i no obstant això avui Vodafone realitza comentaris en altres mitjans que vénen a confirmar d’una manera o  altra el ERO, la data i el nombre aproximat d’afectats.

Extracte de la notícia:

Vodafone estima que haurà de realitzar un ajust de plantilla per l’adquisició d’Ono que afectarà entre el 10% i el 30% de la plantilla total de la societat fusionada, la qual cosa suposarà l’acomiadament d’entre 600 i 1.800 empleats.

….

“En procesos de este tipo las redundancias suelen ser de entre el 10% y el 30%. Pero, en este caso, espero que esté más cerca del 10% que del 30%, porque son empresas complementarias”, ha explicado Coimbra a preguntas de los periodistas sobre posibles despidos tras la integración. Un portavoz de la compañía aclaró posteriormente que se trata “de un ejercicio teórico” en base a procesos de fusión similares y que “aún no hay nada decidido”

….

Davant això, UGT Vodafone vol deixar clar el seu absolut rebuig a qualsevol mesura que suposi la pèrdua del capital humà i el conseqüent augment de la càrrega de treball que ja hem patit en els últims anys.

 Pel nostre costat, tenir la seguretat que vigilarem molt de prop la legalitat del procés d’extinció d’ocupació que l’empresa ja assumeix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*