SMC-UGT obté un nou representant al Comitè Intercentres de Carrefour

carrefour10122015El mes de juny de 2014 es va constituir el nou Comitè Intercentres de Carrefour, tenint presents les dades electorals sindicals a 31 de desembre de 2014. El repartiment de representants va quedar fixat en 8 de Fetico, 3 de CCOO, 1 de UGT i 1 de Fasga. El criteri que va aplicar la majoria del Comitè Intercentres no va tenir en compte que diversos processos electorals havien estat impugnats i declarats nuls mitjançant laudes arbitrals i sentències judicials, la qual cosa perjudicava la representació de UGT.

Davant aquesta situación SMC-UGT va interposar conflicte col·lectiu davant l’Audiència Nacional, reclamant el seu dret a comptar amb dos representants al Comité Intercentres.

Ahir 9 de desembre de 2015, data de celebració del judici davant la Sala social de l’Audiència Nacional, s’ha arribat a l’acord de reconèixer per totes les representacions sindicals i per l’empresa que SMC-UGT compta amb dos representants al Comité Intercentres, quedant constituït el mateix amb la següent composició: 8 representants Fetico, 2 representants SMC-UGT, 2 representants CCOO i 1 representant Fasga. A la segona reunió del Comité Intercentres que es celebrarà a finals d’abril de 2016 s’actualitzarà la composició del mateix d’acord als resultats electorals sindicals a data de 31 de desembre de 2015.

Amb aquest reconeixement s’esmena l’error en la composició del Comité Intercentres de Carrefour, que perjudicava a SMC-UGT, i es recompon per tant l’adequada constitució de l’esmentat comité.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*