UGT a Telefònica, garantía de futur

telefonica3Si mirem els diferents arguments dels sindicats que tenen presencia a Telefònica, es confirmen els rols que des de fa temps existeixen; els que apareixen una única vegada, coincidint amb el període electoral, per sortir a la foto i captar els vots que precisen per mantenir-se,  o els que s’entossudeixen en la crítica més feroç cap als qui negociem, afirmant que tots els acords són perniciosos i negant  l’evidència dels problemes que ens envolten, culpant  als que hem assumit responsabilitats. UGT defensa un sindicalisme basat en el diàleg, la interlocució, la negociació i la concertació i, només quan aquesta s’acaba o no és possible, la judicialització o la mobilització.

En aquest context, davant unes eleccions sindicals decisives, és hora de donar a conèixer a la plantilla quina és l’opció adequada, aquella que aposta clarament pel futur, per un model sostenible i que respongui a les agressions d’un mercat altament competitiu aportant solucions que garanteixin els drets legítims i  les aspiracions dels treballadors i les treballadores de Telefònica Espanya.

Altres opcions només condueixen a l’enfrontament o a l’immobilisme i  la passivitat, i aquest no és el moment d’estar-se quiet, ja que el nostre entorn es mou a pesar nostre. Aquest és el moment de reaccionar i fer que el vot proporcioni una veritable opció de futur.

La Unió General de Treballadors s’ha convertit no en una opció, sinó en la solució, en el primer sindicat del Grup Telefónica.

UGT es constitueix com l’única aposta de futur, l’única organització que no defuig cap negociació, però mantenint plantejaments previs, clars i públics. Som els únics que estem preparats, amb un coneixement de la realitat del sector de telecomunicacions, per afrontar una negociació tan bàsica i imprescindible com la del proper conveni, en un context social, empresarial, financer i regulatori com mai s’havia viscut fins ara i que possiblement marcarà un abans i un després en l’evolució de l’ocupació en el sector.

Per tot això, UGT és un sindicat capaç, sense doble intenció, sincer, eficaç, resolutiu: en definitiva la millor opció de futur. Els fets ens recolzen, la raó ens empara i els nostres plantejaments ho corroboren, el nostre compromís és ferm: som el sindicat de futur per als treballadors i les treballadores de Telefònica Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*