1er PLA D’ACREDITACIÓ i QUALIFICACIÓ PROFESSIONAL

1er PLA d’Acreditació i Qualificació Professional de Catalunya
El Govern ha aprovat el Pla d’Acreditació i Qualificació Professionals de Catalunya per al bienni 2016-2018.

El passat dia 29 de desembre es va publicar al DOGC l’acord de Govern que aprovava el Pla d’acreditació i qualificació professionals de Catalunya pel 2016-2018.

El Pla hauria de permetre que persones amb mancances de qualificació professional puguin acreditar les competències adquirides al llarg de la vida laboral.

La UGT de Catalunya defensem un sistema d’acreditació i qualificació professionals únic i no sotmès a convocatòries sinó com un servei mantingut en el temps.

Un cop aconseguida l’acreditació es tracta de facilitar d’una manera personalitzada els itineraris formatius per tal d’assolir la qualificació que condueixi a l’obtenció d’un títol de formació professional o un certificat de professionalitat.

L’objectiu és i ha de ser el de millorar la qualificació i formació de les persones que al llarg de la seva vida laboral han adquirit.

El Pla l’han elaborat els departaments d’Ensenyament i de Treball, Afers Socials i Famílies en coordinació amb el Consell Català de la Formació Professional, del qual la UGT de Catalunya forma part.

Us adjuntem el text del mateix i els seus annexes. des de la pàgina del Consell Català de l’FP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*