8ena EDICIÓ PREMIS BCN EMPRÈN

El dia 20 de juny en un espai tant creatiu com el  Caixafòrum es van lliurar els premis de la 8ena edició dels premis que atorga la Fundació BCN FP.

La  UGT de Catalunya valora positivament totes aquestes inicatives que fomenten l’FP i el seu reconeixement social.

La iniciativa s’impulsa des de la Fundació BCN Formació Professional, l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, Barcelona Activa, la Cambra de Comerç de Barcelona i l’ Àrea Metropolitana de Barcelona.

El prestigi dels premis creix any rere any com es pot comprovar en l’elevada quantitat de projectes presentats, dels 71 preinscrits, 58 van passar a la fase final del concurs, corresponents a 28 centres educatius d’FP tant l de la ciutat de Barcelona com de la seva àrea d’influència, l’Àrea Metropolitana. Destaquem que han participat 183 alumnes.

L’alumnat de CFGS es va imposar en el nombre de guardons, dels 58 projectes finalistes, 40 corresponien a Grau Superior i els 18 restants als CGFM.

Les àres eren les més representatives de les famílies professionals:

Administració i finances, animació 3D, jocs i entorns interactius, animació sociocultural i turística, aplicacions informàtiques captació i tractament d’imatge, comerç internacional,  documentació sanitària,  educació infantil, electricitat i electrònica, esports,  farmàcia i parafarmàcia, gestió comercial i màrqueting, hoteleria i turisme, Il·luminació, imatge personal, imatge i so,  integració social, Manteniment d’Embarcacions d’Esbarjo, Mecanització, transport i logística, paisatgisme i gestió forestal, perruqueria i cosmètica, realització de projectes audiovisuals i espectacles, i finalment,  robòtica industrial.

Eva Gajardo Secretària d’Igualtat i Fp de la UGT de Catalunya amb els guardonats Aleix Pi Montreal, Alejandro de la Sotilla Serra, Albert Batlle Espinalt, Gerard Garcia Salas i Lluis Mora Riera de l’Escola Pia Nostra Senyora Diputació

Tots els participants han rebut un diploma de reconeixement per la seva implicació i esforç i la possibilitat de rebre un curs de formació i acompanyament per Barcelona Activa, la Cambra de Comerç de Barcelona, SECOT i Seed&Click.

El premi per als equips guanyadors, tant de grau mitjà com de grau superior, ha consistit en un guardó commemoratiu, tant pel centre com per cada membre de l’equip, un pòster per al centre i un regal adaptat a la categoria específica per a tots els membres de l’equip.

La cloenda de l’acte ha comptat amb la intervenció de l’Il·lma. Sra. Laia Ortiz, tinenta d’alcaldessa de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a més informació: www.fundaciobcnfp.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*