ELS SINDICATS D’FP REBUTGEM UNA REFORMA NO CONSENSUADA

ELS SINDICATS D’FP RECLAMEM UNA REFORMA DE L’FP CONSENSUADA, NO IMPOSADA

El passat mes de novembre es va convocar -amb dos mesos de retard- la mesa tècnica d’FP   on el Departament ens havia de presentar a les organitzacions sindicals una nova proposta de reforma curricular de l’FP tal com vam acordar el mes de juny.

A la reunió, l’Administració es va presentar sense cap ordre del dia i sense facilitar-nos les dades que demanàrem. Hi havia un compromís ferm i decidit d’arribar a un diàleg constructiu però sembla ser que amb aquesta política dilatòria es pretengui “guanyar” (terme irònic) temps i tornar a  imposar als centres allò que no volen.

MANIFEST INTERSINDICAL

Davant d’aquesta situació, els sindicats amb representació a la formació professional hem pactat un manifest on es recull la reivindicació col·lectiva de millors condicions laborals del professorat d’FP, reconeixement de les tutories, menys càrrega lectiva per a fer un acompanyament adequat. El manifest signat per USTEC, CCOO, UGT, ASPEPC-SPS; Intersindical CSC, i CGT, compta amb el suport de la “Plataforma de professorat Defensem l’FP”.

Us adjuntem el manifest:

Informació recollida a la premsa nacional

https://www.ara.cat/societat/Malestar-FP-dual-nou-model-sindicats-Educacio-Catalunya_0_2363763699.html

https://www.europapress.es/catalunya/noticia-sindicatos-docentes-piden-mas-consenso-recursos-reforma-fp-20191217131403.html

Els sindicats de docents tornen a fer front comú contra la reforma de l’FP

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada