ES CONSTITUEIX LA COMISSIÓ MIXTA D’ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES

EL DIA 27 D’OCTUBRE  ES VA CONSTITUIR LA COMISSIÓ MIXTA DE SEGUIMENT (CMS) DEL CONVENI MARC D’UGT AMB EL SOC i EL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT.

El passat 6 d’abril la UGT de Catalunya i l’Administració de la Generalitat mitjançant el SOC i Ensenyament signaren un conveni marc de col·laboració l’objectiu del qual és facilitar l’acreditació de l’experiència laboral i els aprenentatges no formals dels treballadors i treballadores. En virtut del qual, com a primer pas, es va constituir la CMS on la Presidència -que s’anirà alternant anualment entre SOC i Ensenyament- recau en Isabel Gutíerrez, cap de l’Oficina de Certificació Professional del SOC.

El secretari és Albert Pérez, tècnic de la Direcció General d’FP del Departament d’Ensenyament.

Els vocals són Eva Mª Gajardo, secretària d’Igualtat i Formació Professional de la UGT de Catalunyai Jesús Martín, tècnic de la Secretaria d’Igualtat i Formació Professional de la UGT de Catalunya..

Aquest és un conveni important perquè permetrà que les persones puguin acreditar la seva experiència laboral i amb vies no formals de formació.

Aquesta col·laboració comportarà per als treballadors i treballadores que hi participin una fase d’assessorament que inclourà l’orientació professional necessària per al disseny d’itineraris que els faciliti l’assoliment d’un títol d’FP Inicial o un certificat de professionalitat.

Destaquem com a important que en la reunió s’exposà quin és el protocol d’actuacions per tal de sol·licitar l’acreditació de competències adquirides a través de l’experiència laboral.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*