L’FP, EL CAMÍ PER TROBAR EL TEU TALENT

DESCOBREIX EL TEU TALENT A TRAVÉS DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL.

utilitza les eines que tenim a la nostra disposició!

VISITA, PER EXEMPLE,  EL PORTAL EURES PER TAL DE VEURE QUINES OPORTUNITATS TENS! això t’ajudarà a incrementar la teva mobilitat professional.

Picture

ENCARA PENSEU QUE L’ÚNICA VIA PER A ASSOLIR L’ÈXIT PROFESSIONAL QUAN ACABEU L’ESO ÉS LA UNIVERSITAT?

Hauríeu de saber que la Formació Professional ens ofereix excel·lents oportunitats. El nombre de professions ha anat augmentant considerablement en els darrers anys, especialment amb la implantació de les noves tecnologies i el seu món, tenim un ventall molt ample de possibilitats, abans impensables.

La formació profesional (FP) está evolucionat, especialment a Europa, on s’estan oferint jornades per a informar el jovent europeu com la Setmana europea de les competències professionals, que s’ha celebrat del 5 al 9 de desembre de 2016, organitzada per la Comissió Europea.

Segons el portaveu de la Comissió Europea, “El seu objectiu és arribar al gran públic -pares, estudiants, empreses i la societat en el seu conjunt- mitjançant l’organització d’activitats diverses per a destacar les experiències positives i les oportunitats existents en l’FP. Volen convidar els estudiants de totes les edats a triar l’ FP i convèncer a la resta del seu veritable  valor per a las persones i per a la societat.”

Des de la UGT de Catalunya pensem que cal emprendre iniciatives que posin en el seu valor real l’FP, per a que tingui el protagonisme que es mereix.

Tot el que sigui fomentar les vocacions professionals és positiu per tal d’incrementar l’ocupabilitat de les persones.

Enllaços relacionats:

Vídeo – Semana europea de las competencias profesionales 2016: Descubre tu talento

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*