PRESENTACIÓ INFORME SOBRE FP DUAL AL CTESC

Informe del CTESC “La formació professional dual en el sistema eductiu català”

Ahir, 27 de setembre,  es va presentar a la seu del CTESC a Barcelona, l’informe elaborat pel Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC) el qual es titula: La formació professional dual en el sistema educatiu català.

L’informe analitza la normativa existent sobre la FP dual, fa una aproximació a les dades disponibles sobre la seva implantació, identificant els punts forts i febles i realitza 71 recomanacions per tal d’establir un futur model d’FP dual a Catalunya, consensuades pels agents socials que participen al Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC), entre ells la UGT de Catalunya.

PRESENTACIÓ DE L’ESTUDI FP DUAL A LA SEU DEL CTESC DE BCN

El Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, a iniciativa pròpia, va acordar l’elaboració d’un informe del desplegament inicial de l’FP dual en el sistema educatiu català amb la finalitat de detectar els punts de millora i proposar-ne recomanacions.

Al nostre entendre, la Llei 10/2015 de 19 de juny, de formació i de qualificacions professionals que ni tans sols ha estat degudament desplegada no recull les necessitats de la nostra societat.

La UGT de Catalunya considerem que ara  pot ser un bon moment per consensuar i introduir millores en una nova Llei que contemplii la integració real dels sistemes de formació professional. L’informe del CTESC el trobareu al següent enllaç:

http://ctesc.gencat.cat/noticies/67983664.html

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada