7a Trobada d’Emprenedors a Molins de Rei i la CTAC-autònoms

molins

Vine a informar-te sobre com afecta la transformació digital al teu negoci i amplia la teva xarxa de contactes!

La setena trobada d’emprenedors vol tornar a ser un espai en el qual emprenedors i empresaris es puguin trobar per fer sinergies, cooperar, compartir experiències i crear xarxa en el territori. Crear la teva xarxa de contactes t’ajudarà a fer créixer el teu projecte.

Tots els emprenedors i empresaris que s’inscriguin a la trobada tindran l’opció de començar a relacionar-se els dies previs amb tots els participants a través del grup de Facebook que hem creat per aqeust esdeveniment, i se seleccionaran cinc emprenedors i cinc empresaris que explicaran el seu projecte en la dinàmica de networking. Al finalitzar l’acte, es lliurarà un llista amb els contactes de tots els participants

Aquesta trobada es duu a terme amb la col·laboració de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC), xarxa amb més de 35.000 associats. Comptarem amb la  Sandra Zapatero, Presidenta de la CTAC a la inauguració de l’acte amb l’alcalde de la Ciutat de Molins de Rei i seguidament dinamitzarà la sessió del Networking en Toni Marin, periodista i membre de la CTAC, que ens explicarà com afecta la transformació digital als negocis, i estratègies per treure profit i ser més competitius.

Horari previst de la Trobada: de 15.30 a 18h

Lloc:
Centre de Serveis a les Empreses Joan N. García-Nieto

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada