CTAC afegeix 11.000 autònoms llatinoamericans fruit de la signatura del conveni amb FEDELATINA

bty

La Presidenta de la Unió de Treballadors Autònoms de Catalunya, CTAC-Autònoms, Sandra Zapatero i en Sr. Javier Bonomi, President de la Federació d’Entitats Llatinoamericanes a Catalunya – FEDELATINA, han signat aquest matí, un acord de col.laboració amb l’objectiu de millorar les condicions d’informació i suport del col.lectiu de llatins a Catalunya, per facilitar l’accés a l’autoocupació al Mercat de Treball.

FEDELATINA, agrupa a un nombre de 37 entitats federades, que d’entre els seus associats, 11.000 estan dins del RETA, associats que representarà la CTAC-Autònoms.

FEDELATINA, es una entitat sense ànim de lucre, que te com a finalitat donar serveis, assistència i coordinació a les persones immigrades, retornats i a les associacions a les que representa . FEDELATINA, treballa per afavorir l’obertura, la tolerància, el diàleg entre les diferents cultures i el respecte mutu, creant ponts de comunicació i intercanvi a través de la organització de jornades i amb la promoció i divulgació de publicacions i projectes.

El col.lectiu reivindica també, que necessita que es fomenti la incorporació al mercat laboral, la integració amb la llengua i cultura del país on resideixen actualment, sense perdre la seva pròpia llengua i cultura, i per això demanen que el Govern s’abstingui de retallades socials.

Amb aquest nou conveni, la CTAC-Autònoms, defensarà els interessos dels 11.000 autònomes i autònoms llatinoamericans, al si dels seus programes reivindicatius i en la negociació que mantingui amb les administracions públiques competents.

 

Un comentari a “CTAC afegeix 11.000 autònoms llatinoamericans fruit de la signatura del conveni amb FEDELATINA

  1. Pingback: Fedelatina signa un conveni de col.laboració amb la CTAC – Unió de Treballadors Autonoms de Catalunya. – FEDELATINA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada