CTAC-Autònoms i SAC signen un Acord de Col.laboració per la defensa i ordenació del sector i sortir del intrusisme!

firma conveni sac 2017

La Unió de Treballadors Autònoms de Catalunya, CTAC-Autònoms, i la Societat d’Acupuntors de Catalunya – SAC, han signat un acord de col.laboració amb l’objectiu de millorar les condicions del col.lectiu.

La Societat d’Acupuntors de Catalunya – SAC, es una organització de caràcter intersectorial i sectorial, que agrupa els professionals acupuntors, que organitzen a més el seu treball per compte propi. En conseqüència, els professionals autònoms s’integren a la SAC, per un millor servei i atenció dels seus associats.

El Sector de les Terapies naturals, es un sector que necessita novament impulsar una regulació ordenada i integral, per tal de que es garanteixi la protecció dels pacients. Així mateix, el seu propi nom, ha quedat obsolet, perquè dins d’aquesta terminologia s’han inclòs especialitats que son formació reglada especialitzada a arreu del mon.

El col.lectiu reivindica també, que l’anomenada medicina No convencional, no es oportuna utilitzar-la, ja que el concepte “convencional”, s’han pogut incloure teràpies que no tenen cap fonament científic i que son pseudociències, per la qual cosa necessiten un marc jurídic propi.

 

Amb aquest nou conveni, la CTAC-Autònoms, defensarà els interessos sectorials o territorials del sector i territori representant a la SAC, al si dels seus programes reivindicatius i en la negociació que mantingui amb les administracions públiques competents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*