Empresa i Coneixement ha obert la línia d’ajuts de 10 milions d’euros per a establiments d’oci nocturn i parcs infantils privats tancats des de l’agost per la covid-19

ocinocturnAvui s’ha publicat al DOGC la convocatòria de la línia d’ajuts per a locals d’oci nocturn i parcs infantils privats, afectats per les mesures de tancament acordades l’agost passat per fer front a la pandèmia

Els ajuts es poden sol·licitar a partir d’avui dijous a les 12h a través del Canal Empresa

S’hi poden acollir autònoms, microempreses i pimes dedicades a l’oci nocturn i parcs infantils privats actualment tancats en compliment de les mesures sanitàries vigents des de l’agost passat

Els locals d’oci nocturn de menys de 10 treballadors rebran una aportació única de 6.000 euros per establiment, que serà de 9.000 per als que tinguin 10 o més treballadors. Els parcs privats rebran un ajut de 6.000 euros.

L’objectiu d’aquestes subvencions, que s’articulen a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) és ajudar les empreses especialment afectades pels tancaments derivats de les mesures sanitàries per la Covid-19 i contribuir al manteniment dels negocis davant la disminució dràstica de facturació ocasionada pel tancament decretat.

Qui pot demanar aquests ajuts?

S’hi podran acollir autònoms, microempreses i pimes dedicades a l’oci nocturn (discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacle, sales de festes amb espectacle i concerts d’infància i joventut, bars musicals, karaokes i discoteques de joventut), així com els parcs infantils privats, encara afectats per les mesures de tancament acordades l’agost passat, en compliment de la resolució SLT/2782/2020.

Ajuts de 6.000 euros per als parcs infantils i entre 6.000 i 9.000 per a l’oci nocturn

La subvenció consistirà en un pagament únic a cada beneficiari, amb una aportació única de 6.000 euros per a establiments d’oci nocturn de menys de 10 treballadors, i de 9.000 euros per a establiments de 10 o més treballadors. De la seva banda, els parcs infantils privats rebran una aportació única de 6.000 euros.

Procediment simplificat de sol·licitud

La tramitació dels nous ajuts es podrà fer a través del Canal Empresa seguint un procés simplificat que millora la usabilitat.

A diferència de les anteriors, la convocatòria no quedarà tancada quan s’arribi a l’import global de la línia, si no que els beneficiaris podran seguir formalitzant les seves sol·licituds i es generarà una base de dades amb tots els sol·licitants. Quan s’ampliï la dotació pressupostària els beneficiaris rebran l’ajut segons l’ordre de la base de dades sense haver de fer cap tràmit nou. D’aquesta manera s’atendrà a tots els sol·licitants de manera més àgil i ràpida.

Aquestes subvencions es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats, nacionals o internacionals, ja sol·licitats.

Per més informació:

http://ccam.gencat.cat/ca/detalls/noticia/20201125_faqs_subvencions_oci_nocturn_parcs_infantils

Per fer la sol·licitud:

https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Subvencions-en-lambit-de-les-activitats-de-parcs-infantils-privats-i-loci-nocturn-afectats-economicament-per-la-COVID-19

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada