La CTAC entra al Consell Català del Treball Autònom com a primera força sindical

consell

La nostra organització representa més de 35.000 treballadors per compte propi i està implementada en més de 30 sectors d’activitat

La CTAC-UGT de Catalunya ha lliurat aquest matí al director general de Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya, l’expedient de representativitat per a la creació del Consell Català del Treball Autònom. Aquest expedient acredita la CTAC com a primera organització sindical de Catalunya, amb més de 35.000 autònoms representats.

El Consell Català del Treball Autònom, que es crea per primera vegada a Catalunya, té les funcions d’emetre el seu parer amb caràcter facultatiu sobre els avantprojectes de lleis o projectes de decrets que incideixin sobre el treball autònom, elaborar propostes i/o informes en relació amb les línies d’actuació en matèria de treball autònom, i participar en el Consell del Treball Autonom Estatal.

La CTAC-UGT de Catalunya, primera organització sindical dels treballadors per compte propi a Catalunya, ha avalat la seva representitivitat en el col·lectiu: des de la seva constitució l’any 2001, la CTAC-UGT s’ha implementat a les quatre províncies catalanes i s’ha establert en més de 30 sectors d’activitat.

Així mateix, la CTAC-UGT de Catalunya manté relacions permanents amb més de 60 municipis, consells comarcals, diputacions i universitats que, en els darrers quatre anys, ens han permès assessorar i formar més de 14.000 autònoms i emprenedors d’arreu del territori.

Per altra banda, com a organització, la CTAC-UGT ha participat en més de 30 programes de creació d’empreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada