UGT revalida la majoria a les eleccions sindicals de Ferrocarrils de la Generalitat

image

El Sector Ferroviari de la UGT de Catalunya celebra que a les eleccions sindicals celebrades ahir dimarts, 28 d’octubre, per escollir els 23 representants del comitè d’empresa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, els resultats evidenciïn novament una clara victòria del nostre sindicat.

La secció sindical de la UGT a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha revalidat en aquets comicis la majoria per setena vegada consecutiva, amb 13 delegats al comitè, mentre CCOO n’ha obtingut 6, SEMAF 3 i CGT 1.

D’aquesta manera els treballadors i les treballadores han expressat un cop més la seva confiança perquè sigui la UGT qui els continui representant majoritàriament, consolidant-nos com a primera força sindical amb una diferència de 7 delegats respecte a la segona força més votada.

La Secció Sindical de la UGT a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya agraeix a tots els treballadors i treballadores la confiança i el suport rebut a les urnes, que avalen la tasca feta durant tots aquests anys.

Comments are closed.