Desconvocada la vaga d’Skipallars per assolir els objectius de la convocatòria

eski

El dia 15 de desembre de 2014 el comitè d’empresa d’Espot i Port Ainé vàrem convocar una vaga general des del 26 de desembre fins al 6 de gener en la que reclamàvem que se’ns inclogués en l’àmbit funcional d’aplicació del conveni FGC de Turisme i Muntanya.

Amb data 19 de desembre i després d’haver rebut per part de l’empresa l’acord de que a partir del 1 de gener de 2015 els treballadors d’Espot i Port Ainé passaran a estar subjectes al Conveni de Turisme i Muntanya d’FGC, el comitè d’empresa comunica que després de comunicar-ho a l’assemblea de treballadors QUEDA DESCONVOCADA PER UNANIMITAT LA VAGA PROPOSADA EN L’ANTERIOR ASSEMBLEA DE TREBALLADORS D’SKIPALLARS, ja que les exigències que la van provocar han estat assumides per part de la direcció d’FGC.

El comitè d’empresa vol agrair i remarcar públicament la unitat mostrada per la totalitat de la plantilla de treballadors d’Skipallars-FGC que ha fet possible aconseguir els objectius que l’assemblea de treballadors es va proposar. Així mateix agrair el suport rebut per part d’UGT, la gent de la comarca i sobretot escoles i monitors i les persones més properes.

Comments are closed.