El Sector Ferroviari de la UGT condemna els atemptats de París i mostra la seva solidaritat amb el poble francès

paris

El Sector Ferroviari de la UGT de Catalunya vol expressar el seu condol als familiars i amics de les víctimes dels atemptats de la passada nit de divendres a París, mostra la seva solidaritat amb tot el poble francès en aquest moment tan dur i fa una crida a la societat civil i a les seves organitzacions socials i polítiques per a preparar amb urgència una gran manifestació contra el terrorisme.

Des del nostre sindicat rebutgem, com ho hem fet sempre, qualsevol forma de violència i terrorisme que pretengui imposar idees i creences per damunt de la llibertat i la democràcia. Alhora esperem que aquests atemptats terroristes no siguin utilitzats amb finalitats electoralistes per criminalitzar les persones immigrades i refugiades, que són víctimes també de la violència en els seus països d’origen.

Els Secretaris Generals de la UGT i CCOO s’han posat en contacte de manera conjunta amb Govern, partits polítics, organitzacions socials i amb les institucions del país per transformar la indignació davant el terror en una mobilització conscient, serena i ferma a tots els carrers d’Espanya que renovi la nostra confiança en la democràcia i les seves institucions i enviï un missatge rotund de solidaritat i suport a les institucions gal·les.

En aquest sentit, UGT i CCOO han decidit convocar una aturada de 5 minuts i concentracions de silenci aquest dilluns 16 de novembre a les 12 hores a tots els centres de treball.

Comments are closed.