Constituït el Sindicat Nacional Ferroviari de la UGT de Catalunya

comision_permanente

José Bravo ha estat elegit Secretari del Sindicat Nacional Ferroviari de la UGT de Catalunya en el marc de la seva Conferència Congressual Constituent, que es va celebrar ahir dimecres a la Sala de les Brigades Internacionals de la UGT de Catalunya. La candidatura va rebre un suport unànime per part dels assistents, amb 72 dels 74 vots emesos, el que representa un 97,3%.

A la trobada també es va escollir la Comissió Permanent que acompanyarà a José Bravo els pròxims quatre anys, formada per Oswald Hernández (encarregat de la Política Sindical), Xavier Rivada (responsable de l’Àrea Interna), Francisco Cárdenas (coordinador Grupo RENFE Catalunya), Moisés Modrego (coordinador ADIF Catalunya), Isaac Cárdenas (coordinador Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya), Juan Mairal (coordinador dels Serveis Complementaris), Josefa Dorado (Política social i Formació), Juan Diego Sastre (Prevenció, seguretat i salut), Jose Jimenez (Àrea Juridicolaboral), Fco. Javier Hernández (Seguretat en la circulació), José Grau (Demarcació de Tarragona), Joaquin Ballestero (Demarcació de Girona), Armand Molina (Demarcació de Lleida), Eva Soriano (Serveis auxiliars), Cristina Santos (Serveis a bord) i Montse Camargo (Contrates ferroviàries).

Tal com estava previst a l’ordre del dia, es va presentar el Reglament i la Política d’Acció Sindical del sindicat en l’àmbit ferroviari català per al proper mandat, essent debatuts i aprovats ambdós documents per unanimitat. Tanmateix, durant l’acte es va dur a terme l’elecció de les delegacions als diferents processos de constitució i control que s’han de celebrar al Sector Nacional de Transports i al Sindicato Estatal Ferroviario.

A la Conferència van assistir el Secretari d’Organització de FeSMC-UGT de Catalunya, el coordinador del Sector Estatal Ferroviari, Alfredo Herranz, el responsable del Sector Federal Ferroviari, Ángel Ruiz, i el Secretari General de FeSMC-UGT de Catalunya, Joan Piqué, que va cloure l’acte centrant la seva intervenció en la situació de la nostra organització.

Comments are closed.