Ets aquí
Inici > General > 14 de juny, mobilització. Increments salarials als convenis col·lectius, ja! #alcarrer14j

14 de juny, mobilització. Increments salarials als convenis col·lectius, ja! #alcarrer14j

El proper dimecres 14 de juny hem convocat una concentració, conjuntament amb CCOO, en defensa de la negociació col·lectiva i la recuperació dels drets laborals sostrets i per reivindicar increments salarials justos i ocupació de qualitat. No cal dir que ens trobem en un moment important i hem de fer la màxima pressió per tal de desbloquejar a Madrid el IIl Acuerdo de Negociación Colectiva (AENC) i que per aquest motiu és molt important la presència de tothom.

A Girona farem una concentració a les 11:30h davant de la FOEG,( c/Bonastruc de Porta número 15) .

Us hi esperem a totes i a tots!!!

Top