Ets aquí
Inici > General > Una altra economia és possible. TTIP UE/EEUU

Una altra economia és possible. TTIP UE/EEUU

L’acord Transatlàntic pel Comerç i la Inversió, conegut com a TTIP, és un tractat que s’està negociant entre els Estats Units i la Unió Europea, de forma força oculta i poc transparent, evitant així un debat públic apropiat i necessari. De fet de les 135 reunions que hi ha hagut , 127 han estat a porta tancada.

Sabeu que aquest acord pot invalidar el Salari Mínim interprofessional?
Sabeu que no hi ha representants dels treballadors a les reunions?…
Sabeu que qui negocia és 1 tecnic de la UE , 1 tècnic de EUA i la resta són representants de multinacionals?


Per conèixer : Com i qui està negociant? Com s’aprovarà? Quins riscos planteja per la ciutadania europea i en especial pels treballadors?…
Aquestes qüestions i moltes altres es debatran el proper dimecres, 19 de novembre a les 18h,  a la seu de UGT, C/ Miquel Blay nº1, a la 3ª planta.
Amb Josep Martinoy , expert en temes europeus , periodista i durant molt temps responsable de la secció internacional de El Punt Avui

xerrada

Per altra banda: És possible una economia que tingui en compte a les persones, l’entorn i el desenvolupament sostenible? Que actuï de forma que provoqui una transformació social?

Amb Xavier Rubio de la Xarxa d’Economia Solidària (XES), que juntament amb Núria Massegur tècnica a Girona de la delegació de Setem i de la Xarxa d’Economia Solidària , ens presentarà el projecte “Pam a pam”, que és un projecte de Setem i la XES.

 

 Us hi esperem!

Deixa un comentari

Top