Ets aquí
Inici > General > ENTREGA D’ALIMENTS AL CENTRE D’ACOLLIDA I SERVEIS SOCIALS “LA SOPA”

ENTREGA D’ALIMENTS AL CENTRE D’ACOLLIDA I SERVEIS SOCIALS “LA SOPA”

El passa’t Sant Jordi, a la parada de la UGT de Comarques Gironines, vam recollir diners per comprar menjar per la Sopa Centre d’Acollida i Serveis Socials de Girona, venent llibres de segona mà donats pels nostres afiliats.

Des del centre ens van comunicar que el que més necessitaven era oli d’oliva i és el que vam fer entrega.

Des de la UGT Comarques Gironines volem solidaritzar-se amb un servei que enguany ha augmentat en un 17% les persones ateses en comparació a l’any anterior.

Des de la UGT lluitem per la derogació de la reforma laboral i per llocs de treball dignes, però en un moment on s’està parlant de recuperació econòmica i per contra augmenta el nombre de ciutadans que es troben al llindar de la pobresa entenem que des del nostre sindicat hem de fer tot el possible per tal de pal·liar aquesta situació.

Top