Ets aquí
Inici > General > SUPORT A LES 11 PERSONES EXPULSADES DEL VOL VY7888 Barcelona-Dakar (Vueling)

SUPORT A LES 11 PERSONES EXPULSADES DEL VOL VY7888 Barcelona-Dakar (Vueling)

Des de la UGT Comarques Gironines volem mostrar tot el nostre suport i solidaritat amb les 11 persones expulsades del vol VY7888 Barcelona-Dakar (Vueling) després de mostrar el seu rebuig davant la deportació d’una persona contra la seva voluntat.

Els fets van tenir lloc el dissabte 15 de juliol de 2017, en el blog de la campanya de suport #TeGustaViajar, trobareu tota la informació del que va passar.

La UGT Comarques Gironines ens hem adherit al manifest i hem signat com a mostra de suport a les 11 persones expulsades per demanar explicacions al trobar-se amb un ciutadà senegalès emmanillat dins l’avió que estaven deportant.

La UGT exigeix que Vueling no presenti cap denúncia als passatgers expulsats. També volem fer palès el nostre rebuig a la política que el govern de l’Estat fa amb la immigració, especialment pel que fa a les deportacions de ciutadans extracomunitaris on sovint es vulneren els drets humans.

Top