Ets aquí
Inici > General > Sandra Zapatero, presidenta CTAC-UGT Catalunya intervé a la Jornada Emprèn i Empresa a Palafrugell

Sandra Zapatero, presidenta CTAC-UGT Catalunya intervé a la Jornada Emprèn i Empresa a Palafrugell

Durant la Jornada Emprèn i Empresa d’aquest dimecres celebrada al Museu del Suro, la presidenta de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC), Sandra Zapatero, ha donat a conèixer que hi ha 1640 treballadors autònoms.

La Jornada Emprèn i Empresa estava organitzada per l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP). Una jornada que també ha acollit a la CTAC que ha donat a conèixer l’estadística. Segons els estudis, la majoria d’autònoms treballen en el sector dels serveis. Tal com explicava la presidenta de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya, Sandra Zapatero.

 

Top