Ets aquí
Inici > General > A GIRONA HI HA UN ACCIDENT LABORAL CADA HORA

A GIRONA HI HA UN ACCIDENT LABORAL CADA HORA

En la roda de premsa d’ahir 13 de desembre el secretari general de la UGT Comarques Gironines, Xavier Casas, va presentar les dades de la sinistralitat laboral a la nostra demarcació.

 

Tal com ell va afirmar: “ el que passa a Girona amb l’accidentalitat laboral és un drama, és l’índex de precarietat.”

En el que portem d’any s’han registrat 12 accidents mortals l a les comarques Gironines, el triple que al 2013. Un altre dada negativa son els  8.890 accidents laborals amb baixa d’aquest any, un 41% més que al  2013, cada dia  se n’han registrat 29.

Des de la UGT  Comarques Gironines qualifiquem la situació de dramàtica i exigim mesures urgents per part de les administracions. Denunciem que aquesta sinistralitat treu competitivitat a les empreses Gironines, que haurien de veure la prevenció en riscos com un inversió i no pas com una despesa.

 

Top