Ets aquí
Inici > General > Presentació Informe “Situació Sociolaboral a la província de Girona”

Presentació Informe “Situació Sociolaboral a la província de Girona”

Avui dimecres 18 d’abril hem presentat l’Informe “Situació Sociolaboral a la província de Girona”.  En aquest veiem la situació actual i fem una comparativa dels darrers deu anys.

Així doncs, veiem com, ens trobem davant una situació de bombolla del sector serveis a la província en general i sobretot a la comarca del Gironès, on el nombre de treballadors/es d’aquest sector representa el 83% de la totalitat.

Tal com afirma el secretari general de la UGT Comarques Gironines, Xavier Casas ” no volem una demarcació de Girona rica amb treballadors/es pobres”; i és que, una altra alarma que alerta d’aquesta precarització és l’augment de contractació inferior a un mes.

Tenim una demarcació empobrida, amb ocupació precària i temporal i amb una fuga de joves que posen les alarmes en la continuació de l’estat del benestar a la província. “L’atur ha mutat en forma de treball precari. L’augment de la contractació inferior a un mes t’impedeix fer un projecte de vida. És l’índex que mesura l’alta estacionalitat de Comarques Gironines”.

Informe “Situació Sociolaboral a la província de Girona”

Top