Ets aquí
Inici > General > Gas Gas vol produir i no morir

Gas Gas vol produir i no morir

Gas Gas en lluita

El Comitè d’ Empresa, composat per  5 membres de UGT, ha demanat que es retirin les dures mesures que els volen aplicar i que consisteixen en: extincions de 26 llocs de treball, suspensió de 190 dies en 2 anys més una notable reducció salarial per a la resta dels treballadors. Asseguren que la situació és conseqüència de la una “mala gestió” i han creat perfils a les xarxes socials per donar a conèixer la seva situació. Amb el lema “Gas Gas vol produir i no morir” difonen la seva problemàtica a Facebook i Twitter.

 

Gas Gas en lluita
Protesta dels treballadors de l’empresa gironina.
Foto: https://www.facebook.com/rltgasgas

Divendres varen fer una manifestació pacífica al Saló BCN Moto, que es va celebrar la Farga de l’ Hospitalet, al Baix Llobregat.

Deixa un comentari

Top