Ets aquí
Inici > General > La UGT de comarques gironines s’implica en el conflicte laboral de Asistentes escolares S.A

La UGT de comarques gironines s’implica en el conflicte laboral de Asistentes escolares S.A

Les delegades d’ UGT han demanat diverses vegades a l’empresa Asistentes escolares S.A., la resolució dels conflictes actuals de canvis d’horaris i de jornada ,i fins i tot de salari del conjunt de treballadors/es de l empresa.

Malgrat la insistència , tan per la via formal en les reunions de comitè d’empresa i recursos humans ,i fins i tot dirigint-se directament a l actual responsable de recursos humans de l empresa, a Girona, mai hi ha hagut resposta.

Davant d ‘aquesta greu inoperància , les delegades van optar per buscar una tercera via i van encomanar a la secretaria general de la UGT comarques gironines i els assessors del sindicat que es possessin en contacte amb l’empresa per poder dialogar i cercar entre tots solucions.

Des d’ UGT comarques gironines , es va enviar una carta certificada i amb acús de rebut informant de les irregularitats i de la possibilitat de diàleg per solventar les preocupacions generals de les persones treballadores en els seus centres , signada per la mateixa secretària general , a inicis de juliol.

Passat un mes , no hem tingut resposta de l empresa ni de la seva responsable de recursos humans , per tant volem informar que si el diàleg no és possible, si a l altre costat de la taula no hi ha resposta ens veiem obligades a emprar els recursos que tenim a l abast com a treballadores per la via legal i per la via judicial i penal si és el cas.

Deixa un comentari

Top