Ets aquí
Inici > General > Es presenta en assamblea el 4t Acord Interprofessional de Catalunya

Es presenta en assamblea el 4t Acord Interprofessional de Catalunya

IMG_1928

Avui Camil Ros ha presentat en assamblea el 4t Acord Interprofessional de Catalunya, instrument que estableix el marc de la negociació col·lectiva en l’àmbit català. Acorda els criteris generals de negociació i l’estructura dels Convenis Col·lectius que es negocien a Catalunya, criteris que després s’hauran de traslladar al convenis, ja siguin àmbit català, provincials o d’empresa.

Aquest acord es signaria entre CCOO, UGT de Catalunya, Foment del Treball i Pimec.
Des de la UGT considerem que és un acord de molt de pes per al conjunt de la societat i que requereix el compromís dels delegats i delegades de la UGT de Catalunya.
Recordem que, per això, estem portant a terme un referèndum entre els delegats i delegades que seran els garants que s’apliquin els acords de l’AIC a la negociació a cada empresa i sector a Catalunya.
Avui finalitza la votació digital i durant el dia de demà, 24 de novembre es portarà a terme el referèndum presencial per a delegats i delegades a la 3a planta de la UGT Comarques Gironines (C/ Miquel Blay, 1),en horari de 09:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00.

Deixa un comentari

Top