Ets aquí
Inici > General > LA UGT COMARQUES GIRONINES DENUNCIA LES ALTES TEMPERATURES DE L’OFICINA DEL SEPE DE SALT

LA UGT COMARQUES GIRONINES DENUNCIA LES ALTES TEMPERATURES DE L’OFICINA DEL SEPE DE SALT

 

La UGT Comarques Gironines denuncia que fa més d’un mes l’Oficina de Prestacions de Salt (SEPE) situada al carrer Alfons Moré 1 està patint unes condicions climàtiques que estan afectant considerablement el treball i la salut dels treballadors i treballadores que es veuen obligats a treballar a temperatures d’entre 25 i 30 graus.

 

Des del començament de l’estiu la UGT ha adreçat diferents escrits al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) sol·licitant que se solucioni el problema. Per pal·liar-ho s’han aportat solucions provisionals com la de col·locar dos ventiladors que, encara que han aconseguit reduir una mica la temperatura, produeixen sorolls molestos que també influeixen en el desenvolupament normal de l’activitat.

 

Des del SOC han anat donant dates per solucionar el problema, però a dia d’avui els treballadors i usuaris continuen patint temperatures i sorolls que clarament superen els paràmetres que la llei permet.

 

La UGT Comarques Gironines denuncia que aquesta situació està generant un gran malestar entre la plantilla d’aquest centre que exigeix una solució immediata.

Top